2023. március 2., csütörtök 15:40

A KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. március 2., csütörtök (OS) - Bohócdoktor úrnak tisztelettel jelentem, az osztály elindult! A Karitáció Alapítvány bohócdoktor képzésére az ország minden sarkából érkezett jelentkezés. Öröm volt látni, mennyi belső motivációval rendelkező, segíteni vágyó ember van! A szegedi oktatás végül 15 fővel vette kezdetét a jelentkezőkkel történő beszélgetéseket követően.

    Az önkéntesek a civil élet különböző területeiről érkeztek, tanulótól a szépkorúig. Volt, aki évek óta várta, hogy ilyen képzés induljon, másnak a családja hívta fel a figyelmét a segítő beállítottsága fényében a bohócdokikra. A megnyitó a bemutatkozásról szólt, amiből kiderült, tele a tanterem lelkesedéssel.
Szuper csapat készül fel közösen arra, hogy még több nagybeteg kisgyermek kórházi ágyához vihessenek derűt és nevetést! A bohócdoktorok mottójának szellemében zajlik az elkövetkezendő időszakban az oktatás: együtt csodákra vagyunk képesek!

További részletekért kérjük látogasson el a Karitáció Alapítvány honlapjára.

     Kiadó: KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.