2023. március 18., szombat 13:51

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2023. március 18., szombat (OS) - A magyar kormány azonnal vonja vissza Putyin-párti javaslatát!

    A Jobbik-Konzervatívok felszólítja az Orbán-kormányt, hogy azonnal vonja vissza a háborús bűnös Putyin érdekeit védő parlamenti határozati javaslatát!

Több hete tart az az alantas álnemzeti színjáték, amelyben hirdetik a magyar kormány azonnali tárgyalásokat követelő álláspontját. Azt akarja elérni Orbán Viktor kormánya, hogy a háborús bűnös Putyin egy asztalhoz üljön áldozatával, az ukránokkal és az őt a Hágai Nemzetközi Bíróság elé vinni akaró Európai Unióval, illetve az Amerikai Egyesült Államokkal annak érdekében, hogy Putyin megmenekülhessen, illetve területeket szerezhessen Ukrajnából. A magyar kormány ezt az alantas és abszurd javaslatot nevezi békepárti javaslatnak.

Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy egyetlen, a hazája szolgálatára felesküdött magyar - kormánypárti vagy ellenzéki - országgyűlési képviselőt se hozzon olyan lehetetlen helyzetbe, hogy ezt az álláspontját határozati javaslatként a magyar országgyűlésben el akarja fogadtatni. Azonnal vonja vissza ezirányú szándékát!

Moszkva-barát magyar kormány helyett az Európai Unió mellett elkötelezett jóléti politikát követelünk. Normális Magyarországot, nem idegen érdekeket szolgáló, az embereket elszegényítő kormányzást. Nem hagyjuk kivezetni hazánkat az európai közösségből!
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.