2023. március 29., szerda 21:24

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. március 29., szerda (OS) - KEP-BGE KVIK workshop az aktív turizmusról

    A BGE KVIK Turizmus Tanszék és a KEP Ifjúsági tagozata 2023. március 29-én rendezte meg workshopját "Az aktív turizmus szerepe a turizmuspolitikában" címmel, melynek betétprogramja egy hallgatói aktivitási verseny volt. A BGE KVIK Alkotmány utcai épületének Demján Sándor előadójában rendezett workshopot Dr. Szalók Csilla, a Turizmus és vendéglátás intézet vezetője, a KEP alelnöke moderálta. A megnyitót Prof. Dr. Heidrich Balázst, a BGE rektora tartotta.
Elsőként Révész Máriusz, a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára tartott előadást "Aktív életmód - aktív turizmus" címmel. Másodikként Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója "Atlétikai világbajnokság 2023 Budapest" címmel adott elő. A program utolsó előadását Holczerné Szentirmai Ágnes, a TUTSZ elnöke "Szabadidősport, rekreáció, aktív turizmus – avagy milyen a jó multifunkciós fejlesztés?" címmel tartotta. Az előadások után az előadók válaszoltak a hallgatóság által feltett kérdésekre. Ezt követően vették át a hallgatói aktivitási verseny győztesei a Révész Máriusz, Németh Balázs és Szűts Ildikó – vezérigazgató, Budapesti Gyógyfürdők Zrt. – által felajánlott díjakat.
A workshop végén Dr. Szalók Csilla köszönte meg az előadóknak a rendkívül érdekes előadásokat, a résztvevőknek az érdeklődést, a versenyzőknek a részvételt.
További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.