2023. május 16., kedd 13:25

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2023. május 16., kedd (OS) - A baloldal háborúpártisága a legfőbb veszély a magyar gazdaságra - Reagálás Barkóczi Balázs (DK) nyilatkozatára

    Európa és Magyarország gazdaságát az a háború és azok a szankciók teszik tönkre, amelyeket a Gyurcsány-vezette dollárbaloldal teljes erejével támogat. A baloldal háború- és szankciópártisága az, ami a legfőbb veszély a magyar gazdaságra és a magyar családokra. Gyurcsányék háborúba és a magyar gazdaságot fenyegető szankciókba akarják rángatni Magyarországot. A Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, tartós növekedési pályára állt az ország, a gazdasági növekedés még a járvány ellenére is rekordot döntött és tavaly is 4,6 százalékkal nőtt a gazdaság. A gazdaságvédelmi intézkedéseknek köszönhetően Magyarország idén is elkerüli a recessziót és jövőre újra növekedési pályára állhat a gazdaság.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.