2023. május 26., péntek 15:51

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. május 26., péntek (OS) - A KEP 2023. évi Közgyűlése a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár tanácstermében

    A KEP 2023. évi Közgyűlését 2023. május 25-én tartotta meg a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár földszinti tanácstermében. A Közgyűlés levezető elnöke a KEP társelnöke, prof. Dr. Marinovich Endre volt. A Közgyűlés meghallgatta Vasvári József klubigazgató előadásában a Beszámoló és Közhasznúsági jelentést a KEP 2022. évi tevékenységéről, a 2022. évi Pénzügyi beszámolót, és a Felügyelő Bizottság 2022. évi jelentését, ezeket egyhangúlag elfogadta, és megszavazták azok közzétételét is. A KEP ügyvezető elnöksége döntése alapján a KEP szenátori címet Németh László projektmenedzsernek adományozta, az erről szóló iratot prof. Dr. Kovács Árpád, a KEP elnöke adta át Németh Lászlónak. Az Egyebek napirendi pontban Vasvári József tájékoztatta a Közgyűlés résztvevőit a KEP kedvezőtlen gazdasági helyzetéről, a napirendi ponthoz Szirbik István és Németh László szóltak hozzá és tettek javaslatot a KEP gazdasági helyzetének javítására. A Közgyűlés záróeseménye prof. Dr. Kovács Árpád, a KEP és a Költségvetési Tanács elnökének előadása volt a 2023. évi gazdasági kilátásokról a törzsasztal fórum keretében.
További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.