2023. június 1., csütörtök 21:35

A Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezetnek közleménye
    Budapest, 2023. június 1., csütörtök (OS) - Az utolsó szó jogán

    A sajtóban felröppent híresztelések megtévesztő képet mutatnak mind a Lengyeltótiban megnyíló magánklinika projektről, mind a Szervezetről, mind Mellár Renátáról.
Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezete 2023.05.08-án hivatalosan is átvette az épületet, Lengyeltóti Önkormányzatától.
Az erősen leromlott épület felújítását, és speciálisan, a fogyatékossággal élők számára kialakított magánklinika céljára történő átalakítást, megtervezték. Az épület átvételére, jelenlegi állapotának bemutatására, valamint a tervek megismertetésére hivatalosan meghívták a sajtó képviselőit is, hogy a közvélemény is tájékoztatást kaphasson.
A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben, a szervezést, a VGYFMSZ a sajtóesemény előtt közel egy évvel megkezdte.
Ennek során a szervezet elnöke,Mellár Renáta saját költségén járta végig az országot,helyi fórumokat szervezett, amelyekre eljöttek a fogyatékossággal élők, segítőik,valamint a szociális intézmények dolgozói. (pl.2022.06.20.-án, Gyomaendrődön tartott szervezetünk gyűlést, melyet megtisztelt személyes jelenlétével, az MVGYOSZ elnöke is, Dr.Nagy Sándor, többedmagával).
Az országos felmérés eredményéről a VGYFMSZ hivatalosan, az előzetes normakontroll érdekében a szakhatósági és minisztériumi egyeztetéseket is megkezdte.
Ez idáig, soha nem voltak a szervezetnek adományozói, Mellár Renáta elnöksége előtt sem! Mellár Renáta, a saját anyagi és tárgyi eszközeivel biztosította a Szervezet működéséhez szükséges feltétel
     Kiadó: Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.