2023. június 1., csütörtök 21:36

A Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezetének közleménye
    Budapest, 2023. június 1., csütörtök (OS) - Az igazság szembe megy a hazugsággal mindig

    1., A VGYFMSZ 2012.12.18.-án megválasztott elnökeként, Mellár Renáta ígéretét hivatalba lépése óta teljesítette: a magán vagy hivatali eljárások során nem megoldott problémákban személyes kapcsolataival, tárgyi, anyagi eszközeivel segítette sorstársait. A szervezet tagjai bármikor fordulhattak Mellár Renátához segítségért. Például,minden évben 18 főnek ingyenesen elkészített szemüvegek, amik költségét a legtöbben nem tudnák vállalni. Mellár Renáta ebben is a tagság mellé állt,éveken keresztül.
A Szervezet közgyűlése többek között ezért az önzetlen magatartásáért, 2012. óta 3 alkalommal erősítette meg tisztségében az Elnököt,aki feladatát társadalmi munkában,díjazás és költségtérítés nélkül végzi.

2., A VGYFMSZ 15 éve nem kap támogatást a MVGYOSZ-től, ami azt jelenti, hogy már Mellár Renáta megválasztása előtt sem nyújtott semmilyen támogatást az MVGYOSZ, az állami költségvetésből. A magyarázat mindig az volt,hogy nem működünk együtt. Az igazság az, hogy mikor Mellár Renátát a tagság elnökké választotta meg, többen is kezdeményezték, hogy egy másik helyi szervezettel egyesüljön a szervezetünk, amit Mellár Renáta minden alkalommal elutasított.

3., A VGYFMSZ saját kezdeményezésre határozott a névváltoztatásról, a jelenlegi elnevezést hivatalosan 2022.07.13. óta használja. Az ok,hogy az elmúlt 15 év tapasztalatai alapján nyilvánvalóvá váljon, hogy a szervezetünknek semmi köze az MVGYOSZ-hez,bár továbbra is reméljük, hogy fog
     Kiadó: Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.