2023. június 5., hétfő 20:07

A KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. június 5., hétfő (OS) - A vidámság nagykövetei nem tétlenkedtek, a bohócdoktorok ismét felöltötték köpenyüket és kórházban jártak, hogy minél több kisgyermek figyelmét tudják elterelni, kedélyüket a vidámság és a csokoládé erejével javítani.

    Szentesen már várták a bohócokat, akik között ismét voltak újoncok a frissen vizsgázottak közül. Az első látogatás lelkesedésével hajtogatták a lufit, figyeltek kicsire és nagy gyermekre és mókáztak. Ilyenkor a kötések, gipszek láthatatlanná válnak. Csak tekintetek vannak és ha kikerekednek és mosolyogni kezdenek a szemek, akkor tudható, hogy megtörtént a varázslat és sikerült kicsit megfelejtkezni az okról ami a kórházban tart. Az igazi elismerés az, ha hallják a bohócdoktorok kedvenc hangját, a kis kuncogást, a nagy nevetést és a megkönnyebbült szülői sóhajt. Az orvosok és ápolók is örülnek, hiszen mindenki tudja, hogy a jókedvben hamarabb telik és rövidebb is a gyógyulási idő. Ez a közös hit és törekvés alkotta vezérelvünket, mely szerint  "Együtt csodákra vagyunk képesek!" Tevékenységünkről többet weboldalunkon keresztül olvashat.
     Kiadó: KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.