2023. június 8., csütörtök 11:03

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2023. június 8., csütörtök (OS) - Cseresznyés Csilla a Momentum polgármesterjelöltje Dunakeszin

Cseresznyés Csillát indítja a Momentum polgármesterjelöltnek a 2024-es önkormányzati választáson Dunakeszin – jelentette be a Facebookon Gelencsér Ferenc, a párt elnöke.

A videóban a polgármesterjelölt elmondta, Dunakeszin is kiüresedve állnak azok az intézmények, amelyekre a legnagyobb szüksége lenne a lakosoknak: "hiány van az egészségügyi szakemberekben és lassan pedagógus nélkül állunk. A hatalom pedig önmaga és az emberek közé kordont vont."

Cseresznyés Csilla hozzátette: "hazugságokból nem csak az ország, hanem Dunakeszi is tapasztalt eleget. A helyi hatalmasok a várost elárulva, kiszolgáltatták városunkat a szennyező és a lakosokat zavaró akkumulátorgyárnak. Ennek véget kell vetni. Keszit egy olyan hellyé kell tennünk, ahonnan nem elmennek, hanem visszatérnek az emberek."

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke kiemelte, pártja ország- és Európa szerte azért dolgozik az önkormányzatokban és az Európai Parlamentben, hogy egy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsenek. "A Holnap Magyarországának megteremtéséhez pedig őszinte önkormányzatokra van szükség, a Holnap Vezetőivel. Cseresznyés Csilla egy ilyen vezető, aki készen áll az előtte álló munkára."

Kiadó: Momentum Mozgalom