2023. június 9., péntek 00:21

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye
    Budapest, 2023. június 8., csütörtök (OS) - 2023-ban ismét rangos szakmai díjainkkal ünnepeljük a projektmenedzsment területén elért kiemelkedő eredményeket immáron harmadik éve! Pályázati lehetőséget nyújtunk az Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjra, illetve a Fiatal Projektmenedzser Szakember Díjra!

    2022-ben mindkét díj esetében sok kivételes jelölést és pályázatot kaptunk, mely a projektmenedzsment közösségünkben rejlő egyedülálló tehetségről és elkötelezettségről tanúskodik.

Az Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjat azon szakembereknek elismerésére hirdetjük meg, akik figyelemre méltó teljesítményükkel, és a szakmához való hozzájárulásukkal maradandót alkottak a projektvezetés, a technikai projektmenedzsment, valamint a stratégiai és üzleti projektmenedzsment területén.

A Fiatal Projektmenedzser Szakember Díj, azon fiatal szakemberek elismerésére hirdetjük meg, akik munkájukkal jelentős mértékben hozzájárultak a projektmenedzsment szakma fejlesztéséhez, alkalmazva a projektmenedzsment gyakorlatát megfelelve ezzel a PMI standardoknak.

A nyertesek lehetőséget kapnak, hogy a projektmenedzsment területén elért eredményeik széleskörű publicitást kapjanak a szakmai sajtóban és egyéb fórumokon, valamint nevezésüket biztosítjuk a nemzetközi fordulóra.

Jelölési határidő: 2023. június vége

Bővebb információról és a jelölés menetéről honlapunkon tájékozódhat!

Ünnepeljük együtt a kimagasló eredményeket!
     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.