2023. szeptember 22., péntek 13:36

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2023. szeptember 22., péntek (OS) - Mándi László a Momentum polgármesterjelöltje Debrecenben

        Mándi László és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a Facebookon jelentették be, hogy Debrecenben, a jövő évi önkormányzati választásokon Mándi lesz a párt polgármesterjelöltje. A Momentum jelöltjét támogatja az LMP, az MSZP és a Nép Pártján is.
     "Mi a Momentumban azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld országot építsünk. A Holnap Magyarországát. A Holnap Magyarországához és az őszinte önkormányzatokhoz  a Holnap vezetőire van szükség. Mándi László is egy ilyen vezető, aki készen áll az előtte álló munkára" – mondta a bejelentés kapcsán Gelencsér.
     Mándi megígérte, hogy továbbra is azért fog harcolni, hogy a kormány ne építsen méreggyárakat Debrecenbe az emberek megkérdezése nélkül. "A jelenlegi városvezetés támogatja az akkugyárakat és idehozna több ezer kínai vendégmunkást. De nem csak ez az egyetlen probléma van. Orvosolni kell a város lakhatási gondjait, ezért növelni fogjuk az önkormányzati bérlakások számát" – mondta a videóban a polgármesterjelölt és hozzátette, hogy szeretné Debrecen közlekedését és zöldítését is felülvizsgálni.

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.