2023. november 20., hétfő 15:36

A Jobbik - Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2023. november 20., hétfő (OS) - Miskolcra is elvittük az igazságot a migránsmunkásokról!

    Újabb országjáró kampányunk során bemutatjuk, hogy milyen problémákat okoz majd a kormány veszélyes terve, mely szerint számolatlanul árasztanák el hazánkat ázsiai migránsmunkásokkal.

Budapest és Debrecen után mától három napig Miskolcon lesz látható a Jobbik-Konzervatívok "igazság fala", mely részletesen bemutatja, milyen káros hatásai lesznek a kormány lakosságcseréjének. A Fidesznek ugyanis nem számítanak a magyar emberek. A Fidesznek csak a saját érdekei fontosak, vagyis, hogy alacsonyan tartsák a magyar béreket, és hazánkat kiszolgálóüzemmé tegyék a keleti nagyhatalmak számára.

A Jobbik-Konzervatívok azonban határozottan elítéli a kormány e veszélyes tervét. Hónapok óta folytatunk figyelemfelhívó kampányt annak érdekében, hogy rávilágítsunk: az Orbán-kormány tönkreteszi hazánkat!

Továbbra sem kérünk az ázsiai migránsmunkásokból, a Jobbik-Konzervatívok inkább a magyar emberek boldogulását támogatná. Béremelésre van szükség, amely biztosítaná, hogy a magyar emberek a szülőföldjükön boldogulhassanak és ne kényszerüljenek külföldre egy jobb élet reményében.

Védjük meg honfitársainkat, védjük meg hazánkat, a kultúránkat! Nem az ázsiai migránsmunkásokra, igen a magyar emberek támogatására!
     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.