2023. november 28., kedd 15:36

A Józan Babák Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. november 28., kedd (OS) - A Józan Babák Egyesület örömmel jelenti be, hogy a Fővárosi Szolidaritási Alaptól 8 645 095 forint támogatást nyert. Ez az elismerés az Egyesület szenvedélybeteg édesanyák perinatális ellátására irányuló küldetését támogatja.

        A Józan Babák Egyesület örömmel jelenti be, hogy a Fővárosi Szolidaritási Alaptól 8 645 095 forint támogatást nyert. Ez az elismerés az Egyesület szenvedélybeteg édesanyák perinatális ellátására irányuló küldetését támogatja.
     A támogatás lehetővé teszi számunkra, hogy heti rendszerességgel csoportfoglalkozásokat szervezzünk és fenntartsunk. 2023-ban szolgáltatásunk a BMSZKI Dózsa György úti női éjjeli menedékhely egységébe költözött, mely hajléktalan élethelyzetű nőknek nyújt lakhatási szolgáltatást. Emellett fontos kiemelni, hogy itt nyílt meg a környék első traumainformált nőgyógyászati rendelője.
     Ezen a helyszínen az egyesület nem csupán csoportfoglalkozásokat szervez, de irodát és ügyfélszolgálati központot is kialakított, ahol szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket.
     Ezt a programot a Budapest Főváros Önkormányzata és a Fővárosi Szociális Közalapítvány támogatásával sikerült létrehozni.
kapcsolat:

Radomir Maja
36 70 268 80 44
jozanbabakklub@gmail.com

     Kiadó: Józan Babák Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.