2023. december 12., kedd 14:39

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. december 12., kedd (OS) - Pénztárca nyitva, az üzlet zárva

    Társadalmunk szolidaritása lehetővé tette, hogy az Egyenlő.hu szakszervezet és a CÖF-CÖKA a december 24-i üzletbezárások tekintetében falat törhetett. Lehetővé vált, hogy több üzletlánc munkavállalóinak szabadnapot biztosított, így felkészülhetnek a Szenteste méltó ünneplésére.
Jézus születése jövőt adott az örök élet reményéhez, mert ő nemcsak született, hanem meghalt és feltámadott. Bizonyíték ez arra, hogy minden ember számára a legnehezebb pillanatokban is adott a remény.
Szenteste a családok számára az összetartozás pótolhatatlan erejét fémjelzi. Szeretet, szeretet, szeretet, háromszor is. Ölelések, ajándékok, közös emlékek és a jövő együttes tervezésének szívmelengető kisugárzása az ünnepi asztal mellett. Köszönet mindazoknak, akik ehhez hozzájárultak, a szabadnapot biztosító üzletláncok tulajdonosainak, akik munkavállalóiknak jól megérdemelt gesztusként adták, hogy pihenten, teljes odaadással élvezhessék társadalmunk alappillérének, a családok által nyújtott szeretet melegét.
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.