2024. január 8., hétfő 18:15

A Jobbik - Konzervatívok közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. január 8., hétfő (OS) - A munkahelyek mellett már a magyarok lakhatása is veszélybe kerül a migránsmunkások miatt!

        Szegedet is utolérte a migránsmunkás-áradat: sajtóhírek szerint egyre több harmadik világbeli keres ingatlant Szegeden a BYD autógyár közelgő megépülése miatt. Az ott élő magyarok félnek, életük bizonytalanná vált, így most már nemcsak a családok megélhetése, hanem lakhatásuk is kockázatossá válhat a Fidesz migránsmunkásai miatt.
     A Jobbik-Konzervatívok hosszú hónapok óta azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a Fidesz-kormány veszélyes tervére, amely számolatlanul telepítene hazánkba migránsmunkásokat, amivel veszélybe sodorják a magyar emberek munkahelyeit, letörik az egyébként is alacsony hazai béreket, illetve megbontják Magyarország kulturális egységét. Sajnos a szegedi példa most azt is megmutatta, hogy a hazánkba telepített ázsiai gazdasági migránsok már a magyar emberek lakhatását is veszélyeztetik.
     Nem engedhetjük, hogy a honfitársaink helyett a hatalom döntsön egy adott térségben élők életéről, megnehezítve a magyarok megélhetését, felforgatva lakókörnyezetüket, ezért azt követeljük, hogy minden ilyen jellegű beruházásról helyi népszavazásokon dönthessenek az ott élők.

     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.