2024. január 17., szerda 10:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2024. január 17., szerda (OS) - Teremtsünk összetartó Magyarországot!

    Budapest és az ellenzéki városvezetések megmutatták, létezik a Fideszétől eltérő, más fajta kormányzás. Az MSZP Rendszerváltást! programja egy alternatív utat kínál Magyarország számára, átfogó megoldásokat nyújt a legfontosabb problémákra.

A lakhatás, az oktatás, az egészségügy, a biztonság és a családok mellett az Európai Unió ügyével is részletesen foglalkozik az MSZP programja. Ez a párt vezette be Magyarországot az unióba, most pedig fontos feladatunk bent tartani hazánkat a szövetségben.

Az uniós forrásokat haza kell hozni, Magyarországnak pedig barátokra van szüksége az Európai Unióban. Erős Európára van szükség, ez azonban nem több Brüsszelt jelent, hanem erősebb helyi közösségeket, önkormányzatokat, hiszen ez a válságállóság kulcsa.

Az európai szociáldemokráciát meg kell erősíteni, olyan utat kell építeni a válságok korában, melynek kötőanyaga a biztonság, az esélyegyenlőség, a fenntarthatóság és a szolidaritás.

Előrelépésre van szükség a női ügyek tekintetében is. Olyan unió kell, mely érti a nőket, a problémáikat, az álmaikat és a küzdelmeiket. A biztonság, a család, a munka és a gyermekek jövőjét figyelembe véve kell megérteni, mire van szüksége a nőknek.

Az MSZP Rendszerváltást! programja ezekkel a feladatokkal, problémákkal mind átfogóan foglalkozik, célja egy összetartó Magyaroroszág megteremtése.

Tüttő Kata, az MSZP EP-listavezetője, alelnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.