2024. január 21., vasárnap 20:11

A Párbeszéd - ZÖLDEK közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. január 21., vasárnap (OS) - Ha az LMP szerint az ellenzéki együttműködés színjáték, adják vissza a 4 listás mandátumukat!

    Mindössze egy probléma van a napi Ungár Péter-megfejtésekkel: az, hogy nem állják ki a valóság próbáját. Értjük, persze, hogy a tények, a realitások a legkevésbé sem zavarják az LMP társelnökét, hiszen belekerült egy olyan univerzumba, amelyben a valóság utáni politizálás, a megbélyegzés, a hazugság az irányadó. Ez a Fidesz-világ, ahonnan Ungár controll c, controll v használatával küldi körbe a Rogán-paneleket (lásd: "hisztiellenzék"), és papagájként ismételgeti azokat. Hogy mitől lett Ungár a Fidesz-világ szekértolója és pártjával együtt hogyan vált Origo-különkiadássá, az legalábbis izgalmas kérdés. Ungár cége súlyos üzleteket köt az állammal, onnan kapja a milliárdos osztalékot: ez is lehet egy lehetséges magyarázat.

De akárhogyan is, az LMP az a párt, amelynek parlamenti mandátumait nem a választók akarata, hanem kizárólag az ellenzéki együttműködés eredményezte. A józan ész azt diktálná, hogy ha Ungár és az LMP célja továbbra is a Fidesz-világ leváltása, hiszen erre kapott felhatalmazást, akkor segítse, de legalább ne akadályozza az ellenzéki együttműködést. Itt van mindjárt a kulcsfontosságú önkormányzati választás, amelynek tétje: a korrupt, elnyomó, fővárosellenes hatalommal szemben megtartja-e Budapestet az ellenzék.

     Kiadó: Párbeszéd - ZÖLDEK

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.