2024. január 22., hétfő 15:04

Az Egyesület a Római Partért közleménye (4. rész)
    Budapest, 2024. január 22., hétfő (OS) -

        A Királyok-Nánási út vonzáskörzetében élőkön kívül ez közvetlen kihatással lesz a Szentendrei úton közlekedő és végig a Dunakanyarban élő félmillió emberre is a közművek áthelyezése miatt - őket is vonjuk be a megkérdezettek körébe!  Becsületesnek és korrektnek kell lenni az emberekkel, tényinformációkat közölve feléjük, nem pedig propagandaszöveget! Elég volt a hazugságokból !
     A Főváros és Óbuda vezetését negatív példának lehetne megemlíteni az EU-ban, mert itt betonfalakkal szakítják szét a kerületet, mely falakat nyugodt szívvel hasonlíthatunk az egykori 3,6 méter magas és 155 kilométer hosszan futó Berlini Falhoz, melynek hivatalos elnevezése "Antifasiszta Védfal" volt, így a  Főváros és a 3. kerület vezetése a Walter Ulbricht elvtárs által teremtett hagyományt viszi tovább. Pedig a modernkori Európában nem falakat építenek, hanem falakat bontanak!

     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.