2024. január 22., hétfő 22:59

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. január 22., hétfő (OS) - A török nagykövettel találkozott Gelencsér Ferenc és Tompos Márton

    A Momentum elnök-frakcióvezetője, Gelencsér Ferenc és frakcióvezető-helyettese, Tompos Márton a budapesti török nagykövettel találkozott és a svéd NATO-csatlakozásról egyeztetett. Erről a Momentum két politikusa a közösségi oldalán számolt be.

"Bár sok mindenben nem értünk egyet, a civilizált párbeszéd fenntartása mindannyiunk érdeke. A látogatás nem titkolt céljai között szerepelt, hogy informálódjunk a svéd NATO-csatlakozás kapcsán a török kormány álláspontjáról" – írja bejegyzésében Gelencsér és Tompos.

A Momentum politikusai szerint minden magyar érdeke, hogy a svéd csatlakozás és szégyen, hogy a hazai Országgyűlés még nem vette napirendre az arról való szavazást.

"Minden egyes nappal közelebb kerülünk ahhoz, hogy szégyenszemre - és minden kormányzati ígérgetés ellenére - Magyarország legyen az utolsó ország, ami támogatja, hogy a saját védelmi szövetségéhez egy erős szövetséges csatlakozzon" – emeli ki a Momentum két politikusa.
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.