2024. január 26., péntek 11:01

A Jobbik - Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2024. január 26., péntek (OS) - Walter Katalin kérdés nélkül távozzon a cinikus, utasokat megalázó kijelentése után!

        Az utasokat ebbe a folyamatba nehéz lett volna bevonni, mert az olyan, mintha "hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele" – fogalmazott Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója egy tegnapi háttérbeszélgetésen.
     Walter Katalin és a BKK járatritkítással kapcsolatos döntései és a társadalmi egyeztetés hiánya eddig is szakmai hozzá nem értésre adott gyanút. A tegnapi kijelentése ezt bebizonyította, és az is kiderült, hogy a vezérigazgató asszony végtelenül cinikus, az utasokat pedig nem embernek, partnernek tekinti, hanem vágóhídra szánt pulykáknak.
     A mai napon Walter Katalin a vállalhatatlan kijelentései miatt felajánlotta lemondását, azonban azt Karácsony Gergely nem fogadta el és véleménye szerint csak egy "rosszul megfogalmazott mondat" hangzott el, és a járatritkítások visszavonására adott utasítást.
     Abban a kiegyensúlyozott polgári demokráciában, amelyben konzervatív politikai közösségünk hisz, nincs helye az utasokat, a budapesti polgárokat mélyen lenéző kijelentéseknek. Karácsony Gergely főpolgármester úr ne tereljen, ne osztogasson "elnöki kegyelmet" a vállalhatatlan kijelentései után a vezérigazgató asszonynak, hanem fogadja el a lemondást!

Tegyük rendbe a budapesti közlekedést!

     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.