2024. február 12., hétfő 13:30

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. február 12., hétfő (OS) - Ki adott utasítást Novák Katalinnak és Varga Juditnak a pedofilsegítő szabadon engedésére?

    Annak ellenére, hogy eseménydús hétvégén vagyunk túl, a pedofilbotrány legfontosabb kérdésére továbbra sem kapott választ az ország: ki utasította Novák Katalint és Varga Juditot arra, hogy adjanak kegyelmet egy pedofilsegítőnek? Ki volt az, akinek Novák Katalin és Varga Judit elhitték, hogy meg tudja védeni őket a következményektől és akinek a szavával nem mertek szembe menni, amikor meghozták ezt az erkölcsileg és politikailag is vállalhatatlan döntést?

A Demokratikus Koalíció szerint az ország választ vár: ki mozgatja a szálakat a pedofilok védangyalaként a háttérben, akinek Novák Katalin és Varga Judit beáldozása sem volt drága egy pedofilsegítő szabadságáért? Ki az, aki ilyen politikai kockázatot is bevállalt azért, hogy kihozzon a börtönből egy pedofilsegítőt? Ha ez megtörténhetett, akkor vajon hány fideszes pedofil jutott már ilyen magas szintű állami védelemhez, mekkora lehet a fideszes pedofilhálózat? Az országnak joga van tisztán látni a magyar belpolitika rendszerváltás óta eltelt időszakának leggyomorforgatóbb botrányában, ezért a DK azonnali válaszokat vár a kormánytól!

Barkóczi Balázs
A DK országgyűlési képviselője, oktatási árnyékminiszter

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a DK Facebook-oldalán.
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.