2024. február 19., hétfő 14:05

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. február 19., hétfő (OS) - Hány fideszes pedofil van még szabadlábon? - Amit most ismerünk az orbáni pedofilhálózatról, az csak a jéghegy csúcsa

    Ma egy újabb pedofíliával gyanúsított ember szökött meg az országból, miután kiengedték az előzetesből. Az elmúlt hetek végre ráirányították a figyelmet arra, hogy a pedofilsegítőnek adott elnöki kegyelem nem egy elszigetelt, egyedi eset volt az Orbán-rendszerben, hanem a mindennapok része. Az Orbán-rendszer most ugyanúgy hagyta futni K. Endrét, ahogy annak idején Orbán perui nagykövetét, Kaleta Gábort, aki gyermekpornográf felvételeket gyűjtött a számítógépén, vagy a Fidesz XVII. kerületi alpolgármesterét, aki saját nevelt lányáról készített róla rejtett kamerás felvételeket. Közös bennük, hogy hiába voltak érintettek pedofil bűncselekményekben, Orbán Viktor és a Fidesz megvédte őket a következményektől, ezért szabadlábon vannak a mai napig.

A Demokratikus Koalíció szerint azok a fideszes pedofilok, akiket már ismer az ország, csak a jéghegy csúcsát jelentik, az orbáni pedofilhálózat védelme alatt álló fideszes pedofilok jelentős része a mai napig rejtve maradt. Éppen ezért a pedofília elleni harc ma nemcsak szakmai kérdés, hanem politikai is: ez az ügy Orbán Viktor felelőssége. Amíg marad az Orbán-rendszer, addig működni fog az orbáni pedofilhálózat is, és nem lesz olyan gyermekvédelmi törvény, ami megvédhetné a gyerekeket a fideszes pedofiloktól.
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.