2024. február 20., kedd 12:03

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Álcivil szervezetekkel, árnyékkormánnyal, külföldi beavatkozások szervezésével ma már nem lehet eljutni a kormányzásig. Ehhez több kell, minimum a nemzet többségének szimpátiája.

        A politikai és gazdasági csődök Ferenc által vezetett csapata leszerepelt. Bűneik lajstroma egyre növekszik. A DK puccsban fogant léte kiteljesült abban, hogy szinte a teljes ellenzéket kötelező sorozás alá vetette.
     A dráma előjátékának tekinthető, hogy így csak Ferenc-féle ajánlat van és ezt úgy jelentetik meg, hogy az egyébként sikeres influenszereket politikai bábuként mozgatják. Mostmár a demokratikus többség oldaláról is jól látszik, hogy az ellenzékiségnek drámai fordulatot kell végrehajtania. Új, tiszta szellemiségre van szükség, alapállás szerint minden magyarnak a hazáját együtt kell védeni. Ez nem zárja ki, hogy a kulturált politikai magatartással párosuljon a versenyszellem. Ferencnek ez azt jelentené, hogy ami késik, nem múlik.
     A jogállamiság a demokratikus választások garanciájával biztosítható. Világosan fogalmazva, Európa és hazánk jövőjére 2024 júniusában választópolgáraink adnak iránymutatást, ugyanakkor biztosra vehetjük, hogy az influenszerek is ide tartoznak.

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.