2024. február 20., kedd 17:28

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Fidesz: Már dolgozunk a gyermekvédelmi szigorításokon, a baloldal soha nem támogatta a gyermekek védelmét  - reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozataira a Népjóléti Bizottság kapcsán

    Annyira álságos a baloldal. Az elmúlt években nem támogattak egyetlen a gyermekeket védő törvényt sem. Nem támogatták a gyermekvédelmi törvényt, nem támogatták a gyermekvédelmi népszavazást, nem támogatták a pedofil ellenes törvényt, nem támogatták a gyermekek elleni bűncselekményekre kiemelten sújtó Büntető Törvénykönyvet, nem támogatták a gyermekvédelmi jelzőrendszer megerősítését, nem támogatták a pedofil nyilvántartás létrehozatalát. Ahogy azt Orbán Viktor miniszterelnök is bejelentette, már több döntés született a gyermekvédelmi rendszer megerősítésére. Szigorítani fogjuk a gyermekvédelmi intézmények vezetői kinevezésének feltételeit, felülvizsgáljuk és szigorítjuk a gyermekvédelmi szabályokat, és az alaptörvényben is rögzítjük, hogy pedofiloknak nincs kegyelem. A törvénymódosításokat a parlament elé fogjuk terjeszteni, ahol a baloldal ismét színt vallhat.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.