2024. február 20., kedd 20:04

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Odakint most kommunisták járnak!

    Ifjúsági szervezetünk szerint a kommunista utcanevek helyett olyan magyar hősökre kellene megemlékeznünk ezekkel az utcanevekkel, akik példaképek lehetnek a fiatal generációk számára. Példaként javasolnánk az 56-os pesti srácokat, akik középiskolásokként, egyetemistákként vették fel a harcot az őket elnyomó vörös diktatúra ellen egy szabad Magyarországért.

A Mi Hazánk Ifjai a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához közeledve figyelemfelhívó akciót indít a kommunista utcanevek átnevezése érdekében, valamint országszerte az érintett önkormányzatokhoz fordulunk hivatalos kérvénnyel, hogy állítsák helyre a törvényes rendet és cseréljék le a 20. század legvéresebb ideológiájára utaló utcák neveit településükön.

Legyen ez egy közös nemzeti alap. Tegyünk végre pontot ennek a régóta húzódó ügynek a végére, hiszen ez erkölcsi kötelességünk. Vesszen a vörös terror minden maradéka!

Binder Csaba
elnök
Mi Hazánk Ifjai
     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.