2024. február 28., szerda 19:11

A Honvédelmi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. február 28., szerda (OS) - Új lehetőség a védelmi technológiát fejlesztő magyar vállalkozásoknak

        A Védelmi Innovációs Kutatóintézet a NATO Innovációs Alappal együttműködve új lehetőségeket teremt a védelmi technológiát fejlesztő magyar vállalkozásoknak – mondta Dr. Porkoláb Imre dandártábornok, védelmi innovációért felelős miniszteri biztos
     A Védelmi Innovációs Kutatóintézet NZrt. (VIKI), Magyarország Londoni Nagykövetségével együttműködve "a Nemzetközi Finanszírozás Fontossága a Nemzetközi Védelmi Innovációban, NATO Programok" címmel eseményt szervezett a NATO Innovációs Alap (NIF) székhelyén 2024. február 27-én Londonban. A rendezvényen a VIKI, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium felsővezetésén túl részt vettek jelentős magyarországi kockázati alapkezelők tulajdonosai, a NIF és a NATO Észak-atlanti Védelmi Innovációt Ösztönző Mechanizmus (DIANA) vezetői, jeles brit üzletemberek, külföldi diplomaták (brit, kanadai, ausztrál).

     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.