2024. március 11., hétfő 17:08

Az ELTE Alumni Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. március 11., hétfő (OS) - Az ELTE visszavárja volt diákjait! Köszönjük, hogy hozzájárul az ELTE Alumni Alapítvány hallgatói ösztöndíjalapjának éves feltöltéséhez.

    Az ELTE-n évente mintegy 6000 hallgató végez, és számuk évről-évre növekszik. A világon ma élő ELTE Diplomások száma kb. 150- 200000 főre tehető. Az Egyetem Szenátusa által 2008-ban létrehozott ELTE Alumni Szervezet ezen közösség számára biztosít lehetőségeket: az egymással és az Alma Materrel való kapcsolattartásra, tudás és tapasztalatátadásra.
A szervezet közösségi kommunikációs oldalán, az ELTE Alumni platformon kapcsolatot ápolhat egyetemi társaival, csatlakozhat a végzettsége, érdeklődése szerinti karok Alumni Tagozataihoz. Rengeteg inspiráló lehetőség várja: összegyetemi és szakmai alumni események, versenyek, Alumni Kártya kedvezmények, ingyenes karrier kereső/ajánló; továbbtanulási lehetőségek - karokon átívelően, akár egy életen át. Az egyetemi Alumni program arra is alkalmat teremt, hogy a végzett hallgatók megoszthassák a pályafutásuk során felhalmozott tudásukat, sikereik hírét, vagy egyéb módon, pl. mentorálással, gyakornoki pozíciókkal, hírvivéssel, önkéntes munkával, SZJA 1% felajánlással, adományokkal, szponzorációval, önkéntes munkával támogassák az Alma Materüket, továbbá az ELTE Alumni Ösztöndíj révén a tehetséges, rászoruló hallgatókat - ezáltal is tovább erősítve az ELTE-s diploma értékét. Mindezekről az ELTE Alumni hírlevelekből is értesülhet.
Örök diákjait visszavárja az ELTE Alma Mater!

     Kiadó: ELTE Alumni Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.