2024. március 18., hétfő 18:41

A Honvédelmi Minisztérium közleménye (3. rész)
    Budapest, 2024. március 18., hétfő (OS) - HM: Magyarországon bővíti védelmi innovációs hálózatát a NATO

    A DIANA-gyorsítóközpontok világszínvonalú szolgáltatást kínálnak a részt vevő vállalatoknak, míg a tesztközpontok hálózata lehetővé teszi a fejlesztések kipróbálást a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt létesítményekben. Ez az ökoszisztéma a DIANA keretében finanszírozással és képzéssel támogatott vállalatok rendelkezésére áll, szakértői tanácsadást nyújt számukra, valamint hozzáférést biztosít a start-upok megoldásainak speciális környezetben történő teszteléséhez, illetve lehetővé teszi a befektetőkkel és az ipar széles hálózatával történő kapcsolatfelvételt.

"A DIANA egyik erőssége a tehetségközpontok és innovációs vezetők egyedülálló transzatlanti hálózata, amely egy közös cél felé halad. A DIANA-hálózat partnereinek széles skálája és sokszínűsége felgyorsítja a védelem, a biztonság és a béke számára úttörő megoldások kifejlesztését és bevezetését" – hangsúlyozta Deeph Chana, a DIANA ügyvezető igazgatója.

     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.