2024. március 19., kedd 10:47

A Mi Hazánk frakció közleménye
    Budapest, 2024. március 19., kedd (OS) - Készpénz nélkül szabadságunkat is könnyen elveszíthetjük, hiszen egy globalisták által uralt bankvilág karmai között egy gombnyomásra ellehetetlenítenék a terveikkel egyet nem értőket, elzárva őket saját pénzüktől.

A Mi Hazánk megálljt parancsolna a nemzetállamok és az emberek szabadságát felszámoló törekvéseknek, és alkotmányos jogba foglaltatná a készpénzhasználathoz való jogot.
     Kezdeményezésünkkel nem vagyunk egyedül, ugyanis Szlovákiában már módosították ez irányban az alkotmányt, Ausztriában pedig most zajlik ennek végigvitele. Nekünk magyaroknak is fel kell emelnünk a hangunkat szabadságunk megvédése érdekében, így aláírásgyűjtésbe kezdtünk, hogy megvédjük az emberi szabadságunkat veszélyeztető törekvéstől hazánkat!

Kiadó: Mi Hazánk frakció