2024. március 19., kedd 14:18

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. március 19., kedd (OS) - Figyelmükbe ajánljuk Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnökének X-en (korábbi nevén Twitter) közzétett legfrissebb bejegyzését.

    "Miközben az Európai Tanács elnöke, Charles Michel már arról ír, hogy Európának át kell állnia a hadigazdaságra, fel kell készülnie a világháborúra, a Fidesz újabb árulást követett el. A magyar kormány ugyanis közel egy év után már nem vétózza, hogy az Ukrajnának szánt fegyverszállítmányok árát kifizessék azoknak a tagállamoknak, amelyek fegyvereket küldtek Kijevnek. Az Európai Békekeret ötmilliárd eurónyi bővítését elfogadta a magyar kormány is, ahogy Szijjártó Péter külügyminiszter fogalmazott Brüsszelben, "konstruktív tartózkodással". Ez valójában újabb 5 milliárd eurót jelent fegyverekre, miközben már egyre nyíltabban jelentik be a jelenlegi európai vezetők, hogy világháborút akarnak, NATO-csapatokat küldenének egy nem NATO-tagállam, Ukrajna területére, hogy Oroszországgal háborúzzanak. A Mi Hazánk Mozgalom, egyetlen magyar parlamenti pártként, azt követeli a kormánytól, hogy ne a háború, hanem a béke oldalára álljon, és ne támogassa Ukrajna finanszírozását, fegyverek küldését, és a háború kiterjesztését!"

Toroczkai László
elnök
Mi Hazánk Mozgalom

     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.