2024. március 22., péntek 12:24

A Párbeszéd - Zöldek közleménye (3. rész)
    Budapest, 2024. március 22., péntek (OS) - Közös polgármesterjelöltet mutatott be Fóton a Párbeszéd – ZÖLDEK, a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Civil Demokraták Városunkért Egyesület

    A polgármesterjelölt úgy gondolja, ezt a tudást és tapasztalatot kamatoztathatja a település vezetőjeként. Fót szerinte fantasztikus adottságokkal rendelkezik, ezáltal kompetens vezetés mellett sokkal élhetőbb, szerethetőbb, fenntarthatóbb város lehetne, ahol boldog és egészséges gyerekek nevelkedhetnek. Gariscsák Erzsébet a fideszes városvezetésről azt mondta, sokat ígérgettek, de soha nem volt elég tudásuk és kitartásuk ahhoz, hogy megvalósítsák a kitűzött terveket. Az ellenzéki pártok és a civilek polgármesterjelöltje szeretné a város melletti mezőgazdasági és zöldterületeket megvédeni, amire a kormánynak kiszolgáltatott városvezetés képtelen, továbbá nem állt ellen az egészségre és környezetre is káros akkumulátorgyár-beruházásnak sem, amelyet végül a magukra hagyott helyiek tiltakozása nyomán állítottak le.

Gariscsák Erzsébet azt üzente a fótiaknak: semmi érdekük nem fűződik ahhoz, hogy a rosszul lobbizó, tehetetlen városvezetést tovább tűrjék. "Fót legyen végre a miénk, a város lakóié! Vegyük kezünkbe a város jövőjének alakítását!" – zárta sajtótájékoztatóját Gariscsák Erzsébet.

     Kiadó: Párbeszéd - ZÖLDEK

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.