2024. március 28., csütörtök 11:34

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. március 28., csütörtök (OS) - Nézzük a következményeket. A veszteségből önmagától kikecmeregni nem képes cég előidézi, hogy a konkurencia étvágya megnő. Felvásárlási ajánlatok érkezhetnek, miközben törzsvásárlóinak egyre szélesebb köre a kínálat szűkítését és az árak emelését kénytelen gyanítani. Sokan gondolják, hogy érdemes a konkurencia kínálatát is szemrevételezni.

Savanyú hab a tortán, hogy esetlegesen munkavállalóik és a mögöttük álló családok gondolhatnak munkahelyük elvesztésére. A cég árukínálata górcső alá helyeződik. Figyelem irányulhat a csomagolási trükkökre, valamint a nemzetközi márkák magyarországi és külföldön forgalmazott termékeinek összehasonlítására. A SPAR 30 éve van Magyarországon, és a többi multinacionális élelmiszerkereskedelmi céghez hasonlóan, nem kis nyereséget termelve önmagának, kétségtelenül emelte a vásárlási kultúrát. Vissza kell térni arra a helyes útra, ahol a legkifizetődőbb megoldás az Egyenlő.hu és a CÖF-CÖKA újszerű közös érdekvédelmi kezdeményezése, az "egy hajóban evezés". Ez azt jelenti, hogy a gondoskodó állam, a befektetésekben és nyereségben érdekelt tulajdonos, a munkavállalók és családjaik és nem utolsó sorban a vásárlók érdekközösséget alkotnak. Cél a win-win pozíció biztosítása. A kormány intelmeit minden szereplőnek komolyan kell vennie. A munkavállalók és családjaik, valamint a vásárlók érdekvédelmének segítése és figyelemmel kísérése feladat az Egyenlő.hu szakszervezet és a CÖF-CÖKA közös munkáját tekintve. Ajánljuk magunkat! Egyenlő.hu és CÖF-CÖKA

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány