2024. április 3., szerda 10:14

A Mi Hazánk frakció közleménye
    Budapest, 2024. április 3., szerda (OS) - A WHO-szerződés korlátozná Magyarország függetlenségét. A Mi Hazánk megakadályozná a globalista terveket!

    Magyarország és a magyarok önrendelkezési joga csorbulna, ha a kormány alávetné magát a globalista nagyurak új tervének, és aláírná a pandémiaszerződést.

A pandémiaszerződés értelmében hazánknak nem lenne többé beleszólása abba, hogyan kezelünk egy járványt, a WHO szabad kezet kapna annak meghatározásában, hogy mi számít járványnak, és azt milyen módon kell kezelnie minden országnak, kötelező jelleggel. Mint a kútadó esetében, a Mi Hazánk most is a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, az újabb kísérletet a globalista hatalomszerzésre egyedüli pártként elutasítjuk!

Sorsunkról csak mi, magyarok dönthetünk. Minden olyan kísérletet, amely hazánk önrendelkezési jogát csorbítaná, meg kell akadályoznunk! Épp ezért petícióban tiltakozunk a pandémiaszerződés életbe léptetése ellen.
    
     Kiadó: Mi Hazánk frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.