2024. április 8., hétfő 19:44

A Szkeptikus Társaság Egyesület közleménye
    Budapest, 2024. április 8., hétfő (OS) - MEGVAN A LAPOSFÖLD-DÍJ JELÖLTJEINEK IDEI LISTÁJA!

    Lezárult az egyhetes jelölési szakasz a 2024. évi Laposföld-díjra. Örömmel tapasztaltuk a nagy érdeklődést a téma iránt, és ezúton is köszönjük mindenkinek az aktív részvételt!

Összesen 61 javaslat érkezett jelöltekre (egyeseket többen is jelöltek), ezekből a Szkeptikus Társaság szervezői csapata – megvizsgálva a jelöltek alkalmasságát és a kiírásban foglaltaknak való megfelelőségét – 13 személy vagy szervezet jelölését találta formailag és tartalmilag egyaránt megfelelőnek.

A Szkeptikus Társaság honlapján és Facebook oldalán megtalálható a jelöltek névsora, természetesen a jelölés indoklásának rövid összefoglalásával és az azt alátámasztó forrással együtt.

A most következő szakaszban április közepéig várjuk a Facebook csoportban elindított szavazáson a voksokat. Ez alapján dől majd el, melyik 5 jelölt jut be a döntőbe, amit a poll lezárása után közzé is teszünk majd.

A díjat a Föld napján fogjuk átadni annak, akit a döntősök közül a Szkeptikus Társaság tagsága arra legalkalmasabbnak tart.

     Kiadó: Szkeptikus Társaság Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.