2024. április 10., szerda 15:08

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 10., szerda (OS) - Mától lehet pályázni az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2024. évi felhívására

        A Kormány elfogadta a KKV Stratégia (2019-2030) felülvizsgálatát, melynek kiemelt célja a vállalkozói kedv ösztönzése, a vállalkozói lét és életpálya társadalmi megbecsültségének növelése, valamint a vállalkozásindításhoz szükséges tudás és kompetenciák elsajátításának támogatása. Ezen célokkal összhangban a Nemzetgazdasági Minisztérium az idei évben is meghirdeti az "Európai Vállalkozásfejlesztési Díj (European Enterprise Promotion Awards – EEPA) felhívását. A Nemzetgazdasági Minisztérium 2024. május 31-ig várja azon kreatív, innovatív és egyedi vállalkozásfejlesztési programok nevezését, melyek segítik a vállalkozóvá válást és megkönnyítik a vállalkozások mindennapjait.
     Az Európai Bizottság által 2006-ban alapított EEPA célja a vállalkozói lét és az üzleti szellem fontosságának hangsúlyozása mellett az olyan kezdeményezések megismertetése az európai nyilvánossággal, amelyek megkönnyítik a vállalkozóvá válást, a vállalkozások mindennapjait, és nemzetközi szinten is kiemelkedő jó gyakorlatokkal szolgálhatnak. A Bizottság évről évre a legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásfejlesztési projekteket díjazza.

     Kiadó: Nemzetgazdasági Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.