2024. április 10., szerda 15:32

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének közleménye
    Budapest, 2024. április 10., szerda (OS) - A mai napon korszakalkotó stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) és a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) a hazai közlekedésbiztonság erősítése és a közúti infrastruktúra fejlesztése érdekében.

        Az együttműködés célja a közúti közlekedés versenyképességének növelése, különös figyelemmel a gyorsforgalmi úthálózat és a nehézgépjárművek kihívásaira. Közös projekteket indítanak a balesetek kockázatának csökkentésére, a közlekedésbiztonság javítására, és az infrastruktúra korszerűsítésére, beleértve a minősített kamionparkolók és töltőállomások fejlesztését. A megállapodás értelmében adatok és információk megosztására, valamint közlekedésbiztonsági kampányokra kerül sor, elősegítve ezzel a biztonságos és fenntartható közlekedést.

Részletek a NIT honlapján.

     Kiadó: Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.