2024. április 12., péntek 13:51

A Le az Adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2024. április 12., péntek (OS) - Magyarországra érkezik Javier Milei argentin elnök, az IALP szervezi, hogy pártunk képviselői, és Ecsenyi Áron találkozzanak vele.

    Az IALP (International Alliance of Libertarian Parties) nemzetközi szervezet jelezte számunkra, hogy felvették a kapcsolatot a júniusban Magyarországra érkező Javier Milei argentin elnökkel, hogy a libertarizmus hazai képviselőiként személyesen is bemutatkozhassunk egymásnak.

A libertárius szabadság eszményt zászlajukra tűző pártok szorosabb nemzetközi együttműködésre törekszenek. Bár 2 évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy a nemzetközi kapcsolattartás céljából érdemesebb lenne Libertárius Pártra átnevezni szervezetünket, most vezetőségünk úgy ítélte meg, hogy a Le az Adók 75%-ával párt brand tovább erősödött és hiba lenne a névváltoztatással összezavarni szimpatizánsainkat.

Nemzetközi szinten a libertáriusokat az köti össze, hogy az adóztatásra épülő állami szerepvállalás felelőtlenséget erősítő rendszerével szemben a szabad, öngondoskodó polgár eszményét állítják. Támogatják a nagyobb szólásszabadságot, az önvédelemhez való jogot, és a lobbi érdekektől mentes piaci versenyt, hogy a társadalom visszanyerje erejét, önbecsülését, felelősség-érzetét és a szolidaritás iránti belső indíttatás felébresztését, amit elaltatott az állam-szocializmus illúziója.

A mostani vezetőségi megállapodás értelmében a Javier Milei elnökkel esedékes diplomáciai találkozón a Le az Adók 75%-ával Párt elkötelezett ezen értékek ás Milei elnök programja mellett.

     Kiadó: Le az Adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.