2024. április 16., kedd 15:17

A KTM Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárságának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. április 16., kedd (OS) - Regionális európai uniós vállalkozásfejlesztési információs napokat tart a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága.

    A programsorozaton az európai uniós forrásból finanszírozott támogatási programok, pályázati lehetőségek iránt érdeklődő vállalkozások, szervezetek figyelmére számítanak.
"A GINOP a régióban" című bemutatókon a közönség megismerheti a 2014-2020-as programozási időszak versenyképességi operatív programja, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program eredményeit az adott régióban megvalósult sikeres fejlesztések bemutatásával.
A programok nyilvánosak, egész nap látogathatók, az előadásokon történő részvétel regisztrációhoz kötött.
Az előadássorozat Szegeden kezdődik.  
Az időpontokról és a részletes programról további információt a fejlesztéspolitikai közösségimédia-felületeken, a Széchenyi Programiroda, illetve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapjain találhatnak az érdeklődők.

     Kiadó: KTM Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.