2024. április 16., kedd 16:17

A Waclaw Felczak Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. április 16., kedd (OS) - Marek Kornat lengyel történésszel, szovjetológussal Mitrovits Miklós történész, polonista, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tudományos főmunkatársa beszélget majd a Lengyel Intézetben. A "Lengyelország és Magyarország a nemzetközi politikában 1918-1939" című beszélgetés a budapesti Lengyel Intézet és a Wacław Felczak Alapítvány újbóli együttműködésének keretében valósul meg.

    A program keretében a beszélgetésre és egy egyetemi előadásra hazánkba utazó Marek Kornat lengyel történész, szovjetológus, számos történelmi monográfia szerzője, a totalitárius rendszerek szakértője és Mitrovits Miklós történész, polonista, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tudományos főmunkatársa beszélgetnek a két ország 1918-1939 közötti nemzetközi politikában betöltött szerepéről. Az eseményt élőben tekinthetik meg az érdeklődők előzetes regisztrációt követően a Lengyel Intézet mozitermében, de online is követhető lesz a beszélgetés az Alapítvány Facebook oldalán és YouTube csatornáján. További részletek és regisztráció a budapesti Lengyel Intézet és a Wacław Felczak Alapítvány weboldalán.
     Kiadó: Waclaw Felczak Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.