2024. április 17., szerda 15:05

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - Egy-egy ellen: Csizmazia Ferenc az ellenzék polgármester-jelöltje a XVI. kerületben

    Mivel jól dönteni csak kisebb közösségekben lehet, az új polgármester célja a kertvárosiak bevonása. Az itt lakók érdemi közreműködése nem a nemzetinek és a kertvárosinak csúfolt konzultációk üres propagandáján alapul majd, hanem a részvételi demokrácia intézményein. Csizmazia Ferenccel pártpolitikától mentes, átláthatóan működő, bárki által ellenőrizhető önkormányzatot építünk, létrehozzuk a helyi objektív tájékoztatás csatornáit, az értékes zöldfelületeinket védelem alá helyezzük, a kerületiek egészségének megóvására nemcsak az intézmények fejlesztésével, hanem a lakóhelyünk megőrzésével készülünk.

Ezen közös elvek mentén sikerült megállapodnunk, és egy kiváló csapatot összehoznunk az önkormányzati választásra. Nekünk a Kertváros az első! A mi Kertvárosunk közösség, hagyomány, megújulás – jelöltjeink ezt a sokszínűséget képviselik.

támogató szervezetek:
Demokratikus Koalíció
Momentum Mozgalom
Magyar Szocialista Párt
Lehet Más a Politika
Párbeszéd - Zöldek

Csizmazia Ferenc

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.