2024. április 24., szerda 09:43

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 24., szerda (OS) - Fábián Gergely: tovább folytatódtak a szakmai és szakértői egyeztetések otthon-felújítási program kapcsán

    Júniustól indul az a 108 milliárd forintos keretösszegű Otthonfelújítási Program, amellyel a kormány a családokat és a magyar gazdaság növekedését is támogatja. A kormány célja világos: meg kell védeni és támogatni kell a családokat, a lakhatás és az energiaellátás biztonságát. A program keretében nyújtott források június 3-tól igényelhetőek a 266 MFB Bank Pont Pluszban.

A program sikeressége érdekében tovább folytatódtak a szakmai és szakértői egyeztetések annak érdekében, hogy a lakosság részére a lehető legmegfelelőbb program kerüljön kidolgozásra. Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára az Egyensúly Intézet által szervezett, találkozón az otthonfelújítás fontosságáról egyeztetett a piac képviselőivel.

     Kiadó: Nemzetgazdasági Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.