2024. április 24., szerda 14:17

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2024. április 24., szerda (OS) - Gyurcsányék soha nem támogatták a gyermekek védelmét,  szabadon hagyták a  pedofilokat is  - reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

    Gyurcsányék idején 81 pedofil volt börtönben, ma 663, a Fidesz kormányzása óta tehát a börtönben lévő pedofilok száma nyolcszorosára nőtt! A Gyurcsány vezette baloldal a gyermekeket védő intézkedéseket soha nem szavazta meg.  Nem támogatták sem a gyermekvédelmi törvényt, sem a gyermekvédelmi népszavazást, sem a pedofilellenes törvényt, sem gyermekvédelmi jelzőrendszer megerősítését, sem a pedofilok nyilvántartásának létrehozatalát. Gyurcsányék idején pedofilok százai  jártak szabadon az utcákon. Gyurcsányék 11. kerületi polgármesteri hivatala egy pedofil óvóbácsinak falazott éveken át baráti alapon, és ezzel veszélyeztette az újbudai óvodásokat. A Fidesz kormányzása óta szigorú gyermekvédelmi és pedofilellenes törvények születtek, javult a  pedofil bűncselekmények felderítése, több száz pedofil került rács mögé és most benyújtottuk az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot.

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.