2024. április 24., szerda 14:41

Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 24., szerda (OS) - ÚJ MAGYAR BIRODALMI MOZGALOM NEM ISMERI EL HIVATALOSAN EZT AZ ELFERDÍTETT VÁLASZTÁST

    A mai napon panaszt nyújtottunk be a Nemzeti Választási Bizottsághoz és az Egyenlő Bánásmódért Felelős Főigazgatósághoz, kérelmeztük eljárásukat a 2024-es helyi önkormányzati választásokat illetően. Álláspontunk szerint Magyarországon folytatott önkormányzati választások nem demokratikus jellegűek, hanem pénz orientáltak.
A kisebb szervezetek és független jelöltek jelentős, elkerülhetetlen vereséggel járó hátrányban indulnak a választásokon, ami nem megengedett egy demokratikus államban.
Továbbá arra buzdítunk minden szervezetet és jelöltet, hogy lépjen fel ez ellen, a politikai pénzhatalmak által kialakított helyzet ellen és vitassák ők is a választás érvényességét.
Hivatalos panaszunkat elolvashatják mozgalmunk internetes oldalain.
Véleményünk szerint a jelenlegi választást fel kellene függeszteni és egy új, egyenlő esélyekkel megszervezett választási rendszert kellene alkalmazni, mert ez minden, csak nem demokratikus választás, amiben nagyon erőteljesen asszisztál a média és a sajtó is. Jelenleg a köztudatban 4 politikai nagypárt jelöltje szerepel, mint főpolgármester-jelölt, pedig a valóságban 14 főpolgármester-jelölt indult a választásokon. Ez az elhallgatott tény is az bizonyítja, hogy komoly szinten befolyásolva van a választás.
Jelen álláspont szerint az ÚJ MAGYAR BIRODALMI MOZGALOM NEM ISMERI EL HIVATALOSAN EZT AZ ELFERDÍTETT VÁLASZTÁST!
    
     Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.