2024. április 27., szombat 09:58

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. április 27., szombat (OS) - Dobrev Klára leadta az ajánlását a DK-MSZP-Párbeszéd közös listárája

    Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője a Széll Kálmán téren adta le ajánlását a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd - ZÖLDEK európai parlamenti és budapesti közös listájára. Dobrev Klára a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott "5 évvel ezelőtt az ellenzéki pártok és politikusok megmutatták, hogy ha nem egymást akarják leváltani, hanem a Fideszt, akkor képesek a győzelemre. Képesek együtt kampányolni, együtt győzni, és szövetségben vezetni a városainkat és kerületeinket. Ebben a szellemben győztük le a Fideszt 5 éve itt, Budapesten, és az ország számos városában, és ebben a szellemben vezetjük városainkat és kerületeinket a mai napig".
Dobrev Klára Őrsi Gergely II. kerületi polgármesterre és Karácsony Gergely főpolgármesterre adta le ajánlását, majd elmondta: "Arra készülünk, hogy idén június 9-én este még több Őrsi Gergelyünk és Karácsony Gergelyünk lesz, és olyan kerületekben és városokban is győzni fogunk, amelyekben 5 éve csak egy hajszál hiányzott ehhez" - tette hozzá.
Dobrev Klára es Őrsi Gergely sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán.

     DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.