2024. május 15., szerda 10:36

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. május 15., szerda (OS) - Gergely, hol vagy? Olvassuk, hogy Karácsony Gergely egyre többet tartózkodik vidéken. Dobrev Klára táskahordozójává vált.

    A budapesti polgárok megnyugtatással közölhetik, nem hiányzik. A vidékiek remélhetőleg tudják, hogy hol a helye és visszaküldik Budapestre. Valószínűleg van kötelező munkaidő, amit itt helyben kéne eltöltenie. Fizetését itt veszi fel az adófizetők pénzéből.
Higgyük azt, hogy a főpolgármester úr szokásos évi szabadságát tölti és így kampányol. Bár hinni neki már nem érdemes. Tanácsoljuk, hogy sorozatos stiklijeiről szokjon le. Ha éjt nappá téve dolgozna a főváros érdekeiért, akkor sincs ideje már pótolni, amit elmulasztott.
Budapest polgárai eltartották öt évig. Mit kaptak érte? Handabandázást, csődfenyegetést, új hiteleket a nyakukba, bűncselekmények gyanúját, közlekedési dugókat és okos méhlegelőket.

CÖF-CÖKA vezetősége
    
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.