2024. június 10., hétfő 18:20

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. június 10., hétfő (OS) - Kiszivárgott Karácsony-hangfelvétel: az őszödi beszédhez hasonló beismerés a főpolgármesteri hazudozásról

    A ma kiszivárgott és a Kuruc.infón megjelent Karácsony-hangfelvétel az őszödi beszédhez hasonló beismerés a főpolgármesteri hazudozásról, a választók megtévesztéséről. Egyik kutya, másik eb! Nem csoda, hogy az összes parlamenti párt rontott a 2022-es eredményén, csak a Mi Hazánk erősödött.

A legolvasottabb jobboldali hírportál exkluzív felvételén Karácsony Gergely azt mondja - kétszer is -, hogy ha Vitézy vállalja az indulást a választáson, akkor ők lapáttal fogják agyonverni. Egy másik felvételrészleten arról beszél a főpolgármester, hogyan kell bizonytalanságban tartani a DK-t és frusztrálni az LMP-t, majd a saját politikai hitvallása következik, ami kísértetiesen hasonlít az őszödi beszédre: "Ez nyilván az olyan típusú - hogy mondjam - füllentők, mint én, ezt nagyon szívesen eljátssza ezt a szerepet, hogy egyiknek ezt mondom, a másiknak azt mondom." Egy harmadik megszólalásából pedig az derül ki, hogyan "adaptálták" a Fidesz egyik fegyverét, a nemzeti konzultációnak álcázott propagandát.

Novák Előd,
a Mi Hazánk alelnöke

     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.