2024. június 17., hétfő 16:19

A Démétér Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. június 17., hétfő (OS) - Tanévzáró ünnepséget tartottak a Démétér Házban. Azokat a gyerekeket köszöntötték, akik az elmúlt hónapokat súlyos betegség miatt kórházban töltötték, ám emellett így folytatták tanulmányaikat a kórházpedagógusok segítségével.

        Büszke szülők, tanítók és orvosok között ünnepelték azokat a gyerekeket, akik idén a Démétér Házban gyógyultak és tanultak. Ők mind súlyos, életveszélyes betegségen estek át az elmúlt hónapokban, ám a kórházi kezelések ideje alatt is tanultak a Fővárosi Iskolaszanatórium pedagógusainak segítségével. A kis betegek számára ez kiemelten fontos, hiszen eltereli a figyelmet a betegségről, másrészt a kezelések befejeztével a saját osztályukba, barátaik közé térhetnek vissza, nem kell évet ismételniük.
     Az ünnepségen voltak rövid beszédek és szavalat - akárcsak egy igazi iskolai évzárón.
     Az oklevelek és ajándékok átadása után táncházzal, bűvészmutatványokkal és játékos versenyekkel telt a nap a Démétér Házban.

     Kiadó: Démétér Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.