2024. június 25., kedd 17:02

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2024. június 25., kedd (OS) - A KEP részvétele a 2024 Nanjing Digital Village Agriculture Expo-n

    Vasvári József, a KEP elnöke, és Gyömbér Ákos, a KEP gazdasági felelőse vettek részt 2024. június 3-7. között, a kínai Magyar Nagykövetség, a Sanghaji Főkonzulátus és a Kína-Közép- és Kelet-Európai Nemzetközi Ipari Együttműködési Park szervezésben, a kínai Nanjingban megrendezett 2024 Nanjing Digital Village Agriculture Expo-n a Nemzeti Innovációs Ügynökség delegációjában.

Az eseményt a Kína és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatfelvétel 75. évfordulója, valamint a két ország tudományos-technológiai cseréinek és együttműködésének erősítése érdekében az "Okos Magyarország" Agrártudományi és Technológiai Konferencia keretében rendezték meg. A kiállítás megnyitója előtt Vasvári József egy rövid prezentációban mutatta be a KEP célját, tevékenységét. A részvétel eredményeként a China Democratic League a KEP őszi TÖRZSASZTAL FÓRUMÁN előadást tart egy hosszabb távú kölcsönösen előnyös együttműködés kezdeteként.

További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.