2024. július 1., hétfő 16:53

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. július 1., hétfő (OS) - Íme Novák Előd kedvcsináló, nagycsaládos fényképpályázatának győztesei

    Kedvcsináló, nagycsaládos fényképpályázatot hirdetett meg A gyermek áldás címmel, egymillió forintos díjazással az egy évi képviselői jövedelme felajánlásából Novák Előd, miután soha olyan kevés gyermek nem született Magyarországon, mint tavaly.

Novák Előd az eredményhirdetéshez hozzáfűzte: Az egész északi civilizáció élettere visszaszorulóban van, aminek elsődleges oka az önzés, a túlzott jólét: hogy nem vállalunk elég gyereket. S e téren nem is korrekt mindig a kormányra mutogatni. Álságos az a kifogás, hogy az anyagi biztonság hiánya miatt nem vállal valaki legalább a reprodukcióhoz szükséges két gyereket. Mert tán a világháborúkkal terhelt 20. században vagy a jobbágyok korában nagyobb anyagi biztonság volt? És most a német vagy a japán életszínvonal megfelelő lenne? Csak mert azokban az országokban még jobban fogy az őshonos népesség…

Az anyagiak helyett valójában a legtöbb, mi adható egy gyereknek: a testvér. Rengeteg csodálatos képet kaptunk a nagycsaládos fényképpályázaton, némelyikből talán társadalmi célú óriásplakát-kampány is lehet, nekem már kedvet is csináltak egy ötödik gyerekhez :-) – írta a Mi Hazánk országgyűlési képviselője, aki ősszel kedvcsináló kismama-szépségversenyt is hirdet egy hasonló fényképpályázaton.

A győztes fényképek Novák Előd Facebook-oldalán és a Mi Hazánk honlapján is megtalálhatók.

     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.