2024. július 9., kedd 21:10

A Tisztelet és Szabadság Párt közleménye
    Budapest, 2024. július 9., kedd (OS) - TISZA Párt kijevi humanitárius adománygyűjtése

    Köszönjük a rengeteg önzetlen felajánlást! Pár óra alatt majd 15 millió forint pénzbeli adomány és óriási mennyiségű orvosi felszerelés, gyógyszer, higiéniai eszköz, tartós élelmiszer, baba-mama csomagok érkeztek felajánlásként a Medspot Alapítvány és a TISZA Párt kijevi és kárpátaljai humanitárius látogatásához.
Mindenkinek köszönjük a nehéz helyzetben lévő ukrán és magyar emberek nevében.
Holnap hajnalban 3 kisbusszal, egy szállító járművel, a közönségkedvenc Ricsivel és két mentőautóval elindulunk Kijevbe. Várhatóan késő este érkezünk meg.
Csütörtök reggel ellátogatunk a lebombázott kórházba, majd oda, ahova a sérült gyereket szállították. Majd elindulunk vissza Kárpátaljára.
Csütörtök éjszaka érkezünk Ungvárra. Pénteken ott is és Beregszászon is találkozunk a magyar közösség tagjaival és egyházi vezetőkkel. Várhatóan pénteken este érkezünk haza.
A látogatás során nem találkozunk politikai vezetőkkel, csak civilekkel.
A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre.
Mi magyarok, politikai hovatartozástól függetlenül mind elutasítjuk az erőszakot és háborút. Szolidárisak vagyunk, a gyermekek egészsége és a biztonsága a legfontosabb számunkra.

     Kiadó: Tisztelet és Szabadság Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.